Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi 2014 mezunuyum. İki çocuk annesiyim ve doğum iznimde, 12 yıl aradan sonra hep istediğim bölüm olan dermatoloji için yeniden TUS çalışmaya başladım. Temel bilimlerde 28’inci klinik bilimlerde ise 38’inci oldum. Benim hikâyem Eylül 2025’te başladı. Çalışmaya başladığımda özellikle temel bilimlerde neredeyse sıfırdım. En korktuğum ders ise biyokimyaydı. Yavuz Hocam ile biyokimya ve farmakolojiyi, Feyyaz Hocam ile de mikrobiyolojiyi hallettim. Özellikle çıkmış TUS sorularının ve VIP soruların çözümlerini dinledim. Arabada, kütüphaneye gidip gelirken Beyin Fırtınası videolarını dinledim. Biyokimyayı her seferinde dinleyerek tekrar ettim; çünkü Yavuz Hocam’ın anlatımı, kullandığı görseller ve animasyonlar sayesinde her detay resmen kafama kazınıyordu. Kitaplar kısa ve öz. Eğer yeterince tekrar etmişseniz, son hafta bir-iki günde rahatlıkla üzerinden geçebiliyorsunuz. Her şey için çok teşekkür ederim. İyi ki varsınız hocalarım. Elinize, emeğinize sağlık.
Kitaplar

TUS Farmakoloji 2’li Set
Konu Kitabı + Soru Bankası
10. Baskı TUS Farmakoloji Konu Anlatımı 6. Baskı Farmakoloji Hızlı Tekrar Soru Bankası
Bu kitap için aktif bir satış bulunamadı.
Genel bilgiler
2024 Mart TUS Farmakoloji Referansları PDF için tıklayınız
2024 Mart TUS Farmakoloji Referans VİDEO için tıklayınız
17/18
- 184 sayfa Konu Kitabı Farmakoloji 17/18, Diğer Branşlar 9 Toplam 25 Soru
- 212 sayfa Soru Bankası Farmakoloji 16/18, Diğer Branşlar 9 Toplam 24 Soru
- 3 günlük KONU, 1 günlük SORU Kampımızda, 14 Farmakoloji sorusu birebir çözüldü
Farmakoloji Konu Anlatımı – Dr. Yavuz Şahin
· Toplam 184 sayfa Tüm Farmakoloji
· Sınav mantığına uygun madde madde anlatım
· Görsel hafızayı arttıran 92 renkli özgün şekil
· Anlamayı kolaylaştıran tablolar & algoritmalar
· USMLE formatına yaklaşan sınav sistemine bire bir uyumlu
Farmakoloji Hızlı Tekrar Soru Bankası – Dr. Yavuz Şahin
· 2024 Katzung, 2023 Goodman son baskı bilgilerinin soru hali
· Farmakoloji Konu Kitabı ile korele 216 sayfa 1331 soru
· Yepyeni bir soru bankası formatı, soru solda, açıklama sağda
· İlaç etki mekanizmalarını toparlayan 78 görsel
· Çıkması Beklenen Sorular + TUS, USMLE ve Diğer Sınavlar (DUS, EUS, STS, TTBT, Başasistanlık) Soru Benzerleri
· Öğrenci ile konuşan soru bankası
· Seçeneklerin irdelendiği soru bankası
· Soruların zorluk derecesine göre sınıflandırıldığı soru bankası
* Not: Kargo Ücretsiz
* Konu Kitabı ile full korele ders anlatım videolarına ulaşmak için tıklayınız.
*** Detaylı Bilgi için iletişim Numarası: 0552 749 27 91 (Whatsapp ve Telegram)
Öğrenciler ne diyor
TUS sürecinde Yavuz Şahin biyokimya, farmakoloji ve Feyyaz Akay hızlı tekrar soru bankası kitaplarını kullandım. TUS sürecinde bilgisine gözünüz kapalı güvenebileceğiniz acaba bu bilgi doğru mudur? Daha günceli var mıdır? Diye düşünmeden güvenebileceğiniz hocaların yazdığı kitaplardan çalışmak son derece önemli. Bu konuda da kendi açımdan bahsettiğim kitaplardan fazlasıyla fayda gördüm. Özellikle öğrendiğiniz ve yeteri kadar bildiğiniz bir konunun ister hocalarının video soru çözümleriyle beraber ister kendiniz soru bankasınının açıklamalarını okuyarak tekrar etmek bilgiyi nasıl kullanacağınızı ve detay ancak TUS’ta gelirse dereceye sokabilecek sorgulanmaya aday bilgileri öğrenmek için çok önemli. Konuları bildiğim için soru bankalarını çözüp belirli bir süre hiç konu kitabı okumadan sadece bu soru bankasında çözdüğüm işaretlediğim soruları tekrar ederek çalıştım ve oldukça faydasını gördüm. Yavuz hocaya ve Feyyaz hocaya çok teşekkürler gerçekten çok güzel kitaplar herkese gönül rahatlığıyla öneririm.
Kitap açık net gayet ferah renklendirmesi muazzam. Video anlatımı ne kadar çok yıldız verilebilirse o kadar yıldız. Tüm bunların dışında bence siz aşırı komik bir adamsınız. Bazen dersi dinlerken kahkaha atıyorum. Kütüphanede dinlenecek dersler değil benim açımdan:) Sevdiğiniz konulara yaklaşımınızla tiksindikleriniz çok net belli oluyor. Beni de bu aşırı eğlendirdi. Her yeri emek kokan bir kitap ve video serisi.Hem farma hem biyokimya çok güzeldi. Elinize sağlık. Neden tüm tus insanlarının sizi övüp durduğunu anladım. Bundan sonra bir tur da ben överim. Hoşçakalın hocam sizden dinleyebileceğim tüm dersleri dinledim. Alabileceğim kitapları da aldım. Acaba fizyo da mı anlatsanız?"
Saygıdeğer hocam merhaba öncelikle, ben kitaplarımı çeşitli yayınlar üzerinden online olarak takip ediyorum. Sizin kitabınız diğer kitaplar ile kıyas edilemeyeceği kanaatine vardım. Devamlı bir şekilde karşılaştırmalı sayfalarınız, animasyonlarınız, ayrı ayrı uğraşılmış tüm görselleriniz için emeğinize ve yüreğinize sağlık diyorum. Farmakoloji gibi bir kitabı inanılmaz hızlı bir şekilde tekrar etmeyi sağlıyorsunuz hocam. Çok yoğun ve bizler için sıkıcı olacak konuları bile her videonuzu açışımda heyecanla dinledim. TUS eğitimine bu katkılarınız için biz aday hekimler çok şanslıyız. Saygılarımla hocam.
Nerdeyse tüm konulara patofizyolojisi ile şekil üzerinden giriş yapılması mükemmel.Ders anlatılırken sayfa hakimiyetine önem gösterilmesi tam da aradığım şey idi . Benim gibi hızlı ezber yapamayan ama görseli hatırlayabilenler için gerçekten çok iyi.Keşke daha önce karşılaşmış olsaydık tüm kitap boyunca aklımda bu vardı. Teşekkür ederim sizin de ayağınıza taş değmez inşallah.
Hocam merhaba zamaninda donem 5 ken Tus*** İ. hocanin derslerine girmis, sonra fakülteden mezun olunca mecburideyken Tusd*** H. hocanin farma derslerini dinlemis simdi seneler sonra tekrardan TUSa hazirlanan uzman bir meslektaginiz olarak yaziyorum evet o hocalarimda güzel anlatiyordu ama hocam farmakolojiyi hiç kimse sizin kadar insanin beynine kaziyan anlatirken bu kadar dikkatimi açikta tutmami saglayip mekanizmasiyla beynime iyice yerlestiren ve bu kadar güzel sekillerle aklimda kolayca tutabilmeyi saglayan dersi sikilmadan dinletebilen bir farma hocasi olmamisti.... Mezuniyetimden bu yana Yavuz hoca Yavuz hoca derlerdi hep de hocam harbi bosuna degilmis söyleyenler, size simdi bir sürü dua edip akademik bagarilarinizin devamini dileyecegim ama zaten onlari da basarmigsiniz hocam iyi ki varsiniz Allah razi olsun sizden ne dileginiz varsa versin sizi bilen tipçilarin eminim bastacisiniz hocam
TUS formatında günlük hayattan, sosyal yaşamın içindeki bilgileri kullanmamızı isteyen çok soru olmaya başladı. Geçtiğimiz sınavda anatomide gözaltı ışık dolgusu yaptıran hastayı kast edip üzerinden bilgiyi sorguladılar. Bunun gibi günceli yakalayan soruları bizlerle farmakolojiyi kliniğe entegre ederek paylaşmışsınız. TUS'ta soru mantığını sizden öğrendim ve öğrendiğim kadarıyla yeni soru hazırlarken eski sorularda şıklara giren ancak henüz sorgulanmamış bilgiler sorgulanıyor. Bunu irdelemeniz çok güzel, özellikle dikkatimi çeken kırmızı sorularda vs. bunlara yer vermeniz zaten videoda vardı. Otonom Sinir Sistemine bayıldım, resmen sadece görsellerden hazırlanan açıklamalı cevaplar vardı, bence kitaplarınızı ve derslerinizi farklı kılan özelliklerinden biri de görsel ve grafik tasarımın inanılmaz başarılı olması.
Konuların en uzunun bile 4 sayfada bitmesi çok rahatlatıcı hocam tek sayfada 2 sayfada bitmesi çoğunun çok güzel diğer kitaplarda 5 10 sf full yazı giderken sizde bu şekilde tasarlanması bence çok kaliteli yapmış kitabınızı elinize sağlık
Kitaplar hangi kargo ile gönderiliyor?
Sizlere Ücretsiz kargo gönderebilmek için " Kolay Gelsin" veya " DHL/Mng " kargo ile anlaşmalı çalışmaktayız. Farklı kargo firması ile gönderim isterseniz(ek ücretlendirmeye tabidir) iletişim hattımıza ulaşabilirsiniz.